0
Evropske lige

Odigrani mečevi Liga kupa, Kolarov strelac, ali Vila bolja. Lids pojeo karamele

Kraj za Siti i Everton

Objavljeno: 25.09.12 u 23:18

Večeras je odigrano deset mečeva Liga kupa Engleske, a viđena su dva velika iznenađenja. Prvo je priredio Lids koji je iz daljeg takmičenja izbacio Everton! Karamele su igrale u ozbiljnom sastavu, ali je Lids bio bolji sa 2:1. Poveli su sa 2:0 preko Ostina i Vajta, a Silvan Distan je uspeo samo da smanji na 2:1 u 81. minutu. Nisu pomogli ni Jelavić, Nevil i Pienar koji su ušli sa klupe, a recimo i to da je Felaini odigrao čitav meč!
Drugo iznenađenje priredila je Aston Vila koja je posle produžetaka izbacila Mančester Siti 4:2 i to na Itihadu. Siti je igrao u kombinovanom sastavu, a Kolarov i Nastasić su od starta bili na terenu. Baloteli je doveo građane u vođstvo, a autogol je dao Geret Beri za 1:1. Kolarov donosi prednost Sitiju po drugi put, ali je Agbonlahor uspeo da izjednači i obezbedi produžetke. A u 96. minutu Šarl Nzogbija šokirao je navijače Sitija golom koji je Vilu odveo dalje, a Agbonlahor u 113. minutu još jednim golom završava Sitijevu priču u Liga kupu!
Čelsi je razneo ekipu Vulverhemptona sa 6:0, a Di Mateo je kombinovao prilično na ovom susretu, pa su recimo susret počeli i Aspilikueta i Lukas Piacon i Romeo i na golu Turnbul. Strelci za plavce bili su Kejhil, Bertran, Mata, Romeu, Tores i za kraj Mozes.
Vigan je u duelu premijerligaša savladao Vest Hem i to u gostima sa čak 4:1! Niko nije mogao da nasluti ovakav rasplet, jer su čekićari poveli golom Maige. Ali Boseli je dao dva gola za Vigan a po jednom su se upisali i Ramis i Gomez za na kraju ubedljiv trijumf Vigana.
Sanderlend je odradio rutinski posao protiv MK Donsa, slavili su golovima Gardnera i Mekklina sa 2:0. Svonsi je na jedvite jade izbacio Krauli. poveli su golom mičua, ali je domaćin preokrenuo. U 74. minutu je izjednačio Grejem, da bi Monk postigao pogodak u poslednjim momentima regularnog dela susreta za prolaz Velšana.
REZULTATI:
Vest Hem – Vigan 1:4
MK Dons – Sanderlend 0:2
Sautempton – Šefild V. 2:0
Lids – Everton 2:1
Preston – Midlzbro 1:3
Krauli – Svonsi 2:3
Svindon – Barnli 3:1
Čelsi – Vulverhempton 6:0
Mančester Siti – Aston Vila 2:4pp
Bredford – Barton 3:2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter