0
Košarka

Dule demantuje odlazak Miljenovića

Objavljeno: 25.09.12 u 12:57

Posle odlaska mladog centra Bešovića iz redova srpskog šampiona, počele su da kruže glasine da će i Nenad Miljenović napustiti klub.

U klub su došla dva stranca na toj poziciji(pleja) koji su najavljeni kao najveća pojačanja, samim tim mladi Miljenović je verovatno zaključio da se ove sezone neće naigrati.
Trener Partizana to demantuje, doduše na vrlo interesantan, da ne kažemo pomalo paranoičan način:
„Očigledno se određeni broj medija stavio u funkciju Partizanovih protivnika. Pokušavaju da iniciraju neke negativnosti, koje se javljaju u svim familijama. Slučaj Miljenović je postoji, ako bude komentarisaćemo ga. Što se tiče Bešovića, svaki igrač ima svoja prava, svi su oni poslovni ljudi. Ako Nemanja ne vidi svoju perspektivu u Humskoj, a ako ima pravo da izađe iz ugovora i razvija talenat u drugom klubu, ja mu želim sve najbolje“, rekao je Vujošević.

Osvrnuo se Dule i na početak Jadranske lige, opet komentarišući „protivnika“:
Nikad nije lako u regionalnoj ligi. Možda je lako nekome ko je bio deveti, ali Partizanu nije. Sada je i najteže jer se do Evrolige dolazi isključivo kroz ovo takmičenje

Partizan mt:s će u 20.30 na svojim terenima na Kalemegdanu zvanično predstaviti tim za predstojeću sezone. Stručni štab i igraći će u utorak uveče prvi put izaći pred navijače. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter