0
Fudbal

Disciplinska komisija FSS našla novu žrtvu

Delije „odležele“ kaznu

Objavljeno: 25.09.12 u 18:06

U prostorijama FS Srbije danas je održana sednica Disciplinske komisije naše organizacije, kojom je predsedavao Slobodan Pajović.

Na današnjoj sednici određena je kazna Fudbalskom klubu Crvena zvezda – jedna utakmica zabrane prisustva navijača u gostima – koja je odrađena u meču protiv Hajduka u Kuli. Crvenoj zvezdi izrečena je i novčana kazna u iznosu od 500.000 dinara. Što znači da će Zvezda u Nišu na kup utakmici sutra imati podršku svojih navijača.
Ali ne lezi vraže, tek da ne ispadnu mlakonje , i Fudbalskom klubu Radnički Kragujevac izrečena je kazna odigravanja jedne utakmice bez prisustva publike na domaćem terenu, tako da će prvi naredni meč u Kragujevcu biti odigran pred praznim tribinama. Radničkom iz Kragujevca izrečena je i novčana kazna u iznosu od 500.000 dinara.

Opet se postavlja pitanje za koga se u ovoj zemlji igra fudbal  kad jedva može jedno kolo da prođe a da neko ne igra pred praznim tribinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter