0
Evropske lige

Fiorentina uspela da zaustavi Juventus, dobra partija Tomovića

Dama ispustila bod

Objavljeno: 25.09.12 u 22:51

Juventus nije uspeo da zabeleži i peti trijumf ove sezone na isto toliko mečeva. U prvom susretu 5. kola Serije A na Artemio Frankiju remizirali su sa Fiorentinom i to u meču bez golova. Juve je igrao sa najjačim sastavom, ali je tim Vinćenca Montele taktički odigrao perfektno i došao do boda, mada mogu da žale i što nisu uzeli sva tri.
Mnogo bolja je bila Fiorentina, stvarala šanse, a najbolju u prvom poluvremenu imao je Adem Ljajić u 43. minutu izašao je ispred Bufona, ali bio neprecizan. Imao je i Jovetić odličnu šansu u prvom poluvremenu, ali je pogodio prečku! Nastavila je Fiorentina da dominira i u drugom delu igre, Kuardado je propustio dve šanse, Ronkalja jednu… Ljajić je igrao do 76. minuta, dok je Nenad Tomović perfektno obavio sve zadatke i odigrao svih 90 minuta!
Juventus ostaje lider na tabeli sa 13 bodova, a Napoli ima priliku da ga stigne ako pobedi Lacio u Napulju u sredu uveče. Fiorentina je došla do 8. boda i sada je peta na tabeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter