0
Domaći fudbal

Bato, što menjate trenere kao košulje

Objavljeno: 25.09.12 u 13:08

Prvo je predsednik Vojvodine Ratko Butorović aka Bata Kankan rekao kako njegov klub ima loš status kod sudija, jer su njegovi navijači vređali prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Kradžića, da bi Tole potom odgovorio. I to onako kako on ume.

 

„Pitam ljude iz Vojvodine na čelu s predsednikom Butorovićem zašto menjaju trenere kao košulje? Iz kog razloga su smenili Zlatomira Zagorčića pod čijim vođstvom su bili prvi na tabeli?

 

Optužbe na moj račun su nespretne i netačne, a smatram da bi bilo mnogo bilo bolje da navijačima objasne poslednje kadrovske poteze umesto što pronalaze jeftine alibije napadajući druge.

 

Želim da ohrabrim sve arbiter iz domaće lige da ne podležu uticajima klubova, već da nastave sa deljenjem pravde. Bata je očigledno zaboravio da sam sprečio drastično kažnjavanje njega I kluba posle skandala koji su napravili na finalu Kupa sa Partizanom pre dve godine“, rekao je Tole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter