0
Domaći fudbal

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović očekuje da zaigra na svom niovu

“Svestan sam da loše igram”

Objavljeno: 24.09.12 u 22:56

Mladi vezista Crvene zvezde Darko Lazović u poslednje vreme ne pruža partije kakve se od njega očekuju. Posle nesrećne eliminacije od Bordoa Zvezdina osmica nikako ne može da pronađe svoju igru. Lazović je svestan toga i očekuje da već u sledećoj utakmici odigra na svom nivou.

“Svestan sam da sam u krizi, ali nemam neko precizno objašnjenje zašto mi se sve ovo dešava. Od utakmice protiv niškog Radničkog i gostovanja sa reprezentacijom u Škotskoj je krenuo pad, lošije igre od onih koje i sam očekujem. Ne radi se o strahu od greške, ali brzo se iznerviram kad na početku pogrešim i onda mi bude daleko teže da se ‘pronađem’ kroz utakmicu“, objašnjava Lazović.

Trener crveno belih Aleksandar Janković je uveren da će Darko Lazović obeležiti ovu sezonu.
“Dobro ga znam, već dve godine zajedno radimo u reprezentaciji i nemam ni miligram sumnje da će ovo biti njegova sezona“, istakao je Janković.

U sredu Crvena zvezda igra utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije i tada će Lazović imati prilike da se pokaže u pravom svetlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter