0
Domaći fudbal

Gol za špice

Objavljeno: 24.09.12 u 13:28

Tako se to radi. Uzmeš loptu na svojoj polovini, malo je povučeš ka golu protivnika, onda shvatiš da nemaš snage za dalje, raspališ po njoj i postigneš gol. Otprilike do je siže priče o tome kako je fudbaler Smedereva Dejan Živković na susretu protiv Radničkog 1923 (2:2) postigao pogodak s pola terena.

 

„Sećam se da je u pitanju bio 84. minut meča protiv Kragujevčana, a da sam ja već polako ostajao bez snage. Povukao sam loptu ka golu protivnika, krajičkom oka video da je golman gostiju izašao duboko u polje i raspalio sam po lopti.

 

Ona je udarila u prečku, a ja se okrenuo prema sudiji, kako bih video njegovu reakciju, jer iz te pozicije nisam znao da li je lopta prešla gol liniju ili nije. On je pokazao ka centru i znao sam da sam pogodio“, kaže Dejan Živković, koji priznaje da je ovo najlepši gol koji je postigao u karijeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter