0
AdmiralBet ABA Liga

Čović poručuje da će se u Srbiji lakše živati, ako Zvezda bude prvak

Zvezda hoće sve trofeje

Objavljeno: 23.09.12 u 14:53

Na košarkaškim terenimana na Malom Kalemegdanu KK Crvena zvezda DIVA je predstavila tim za sezonu 2012/13 i najavila borbu za sve trofeje u takmičenjima u kojima učestvuje.

Prepune tribine na Malom Kališu pokazale su da će u ovoj sezoni crveno beli imati veliku podršku navijača. Ambicije kluba su velike, ali imena koja su pojačala beogradske crveno bele bi trebalo da donesu trofeje kojih su željni poklonici crveno belog dresa. Ove godine crveno-beli će učestvovati u Evrokupu, Jadranskoj ligi i nacionalnom prvenstvu i kupu, a prvi meč u regionalnom takmičenju odigraće 29. septembra na gostovanju protiv Splita.

„Uspeli smo da uz pomoć republičke i gradske vlasti stabilizujemo klub. Pred nama je nova sezona, biće iskušenja, ali i velikih očekivanja. Ako uspemo da ih ostvarimo i Zvezda postane šampion, u Srbiji će se lakše živeti“, rekao je Nebojša Čović na promociji tima za novu sezonu.

„Radili smo naporno mesec i po dana. Očekujem podršku publike i energiju sa tribina, kako bi omogućili ono što Zvezdaši sanjaju godinam, a to je da vratimo primat na Mali Kalemegdan“, rekao je trener crveno belih Milivoje Lazić.

„Pred nama je bitna sezona, ove godine klub je zahvaljujući upravi stao na noge i stvoreni su uslovi da se borimo za trofeje u svim takmičenjima. Potrebna nam je podrška navijača i verujem da će uživati u lepoj i atraktivnoj košarci“, rekao je kapiten ekipe Igor Rakočević.

Promociji košarkaške ekipe prisustvovali su i Zvezdini rukometaši, vaterpolisti i fudbaleri, koje je predvodio trener Aleksandar Janković, Nenad Milijaš, Luka Milivojević, Filip Mladenović i Filip Kasalica.

Posle zvaničnog dela, usledilo je druženje sa navijačima, tokom kog su Zvezdini košarkaši davali autograme, fotografisali se zajedno sa pristalicama crveno-belih, a odigrali i koju partiju basketa „1 na 1“ upravo sa ljudima iz publike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter