0
Fudbal

Inter prvi put u istoriji izgubio od Sijene, Milan pukao od Udinezea. Ćao Alegri?

San Siro stvarno uklet

Objavljeno: 23.09.12 u 17:12

Neverovatno ali istinito – San Siro je postao uklet stadion i za Milan i za Inter! Neroazuri su izgubili i drugi meč ove sezone u Seriji A i to u 4. kolu od Sijene u Milanu! Nikada u istoriji Sijena na gostovanju nije dobila Inter, ali i za to postoji prvi put!
Inter je imao inicijativu, pokušavao da dođe do vođstva, a onda je u 73. minutu usledio šok – Simone Vergasola dovodi Sijenu u vođstvo. Kreću naravno zvižduci sa tribina, negodovanje, a kada je Valijani dao drugi gol za goste u 90. minutu sve je bilo rešeno. Inter je posle Rome izgubio i od Sijene i zaista se nešto čudno dešava sa timovima iz Milana.
A i rosoneri su izgubili i Masimilijano Alegri je verovatno izgubio posao. Udineze je na Friuliju savladao Milan sa 2:1 i verovatno na taj način uručio otkaz treneru Alegriju. Poveo je Udineze golom Ranegijea, a izjednačio je Stefan El Šaravi. Sve je rešeno u 67. minutu kada Zapata pravi penal, dobija crveni karton, a Di Natale postiže gol. Do kraja meča samo je još Boateng dobio crveni karton, tako da je Milan u novu sezonu ušao katastrofalno.
Atalanta je nanela novi poraz Palermu, gol u 88. minutu je postigao Raimondi, pa ćemo videti koliko će Gasperini izdržati na klupi Sicilijanaca.
Bolonja i Peskara su remizirali 1:1, a Đilardino je opet pogodio. Ipak, Peskari je bod doneo Kvintero.
Jedini susret koji je završen bez golova bio je odigran na Siciliji gde je KAtanija nekako sa desetoricom odolela Napoliju 90. minuta. Ne, nisu počeli meč sa igračem manje slučajno, nego je Alvarez dobio crveni u drugom minutu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter