0
Fudbal

Fudbaleri Partizana pobedili Slobodu Point rezultatom 5:0 (2:0) i posle 24 sata s čelne pozicije Superlige svrgli ekipu Rada

Šampion ne da čelo

Objavljeno: 23.09.12 u 19:56

Da se zna ko je šampion. Užičani su prošle sezone na svom terenu savladali Partizan (2:1), u Beogradu su remizirali bez golova, ali danas u Humskoj nisu mogli da izbegnu poraz – 5:0 (2:0).

Šampion je gazio sve vreme, dominirao što bi se reklo i pobednik se nije dovodio u pitanje nijednog trenutka. Jedino je pitanje bilo koliko će lopti završiti u mreži gostiju i ko će biti strelac.

Golgetersku seriju je započeo Lazar Marković u 22. minutu, posle čega su pogađali Nikola Ninković u 39, Stefan Šćepović u 69. i 90. minutu, kao i Ivan Ivanov u 77. minutu.

O tekmi gde jedna ekipa nije šutnula na gol, a druga pokušavala da ih ne ponizi glupo bi bilo pisati mnogo toga, jer rezultat govori dovoljno sam po sebi.

Samo ću reći da je jedini srpski predstavnik u Evropi zaslužio da ih gleda daleko više navijača nego preskromnih 5.000, koliko ih je večeras bilo u Humskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter