0
Domaći fudbal

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević u dve utakmice na klupi Vojvodine osvojio samo dva boda, a na poslednjih 12 mečeva u kojima je vodio razne superligaše nijednom nije trijumfovao

Pobeda, šta je to?

Objavljeno: 23.09.12 u 13:45

Vojvodina je smenila trenera Zlatomira Zagorčića, jer su bili nezadovoljni igrom ekipe, bez obzira što su Novosađani do tog trenutka bili prvi na tabeli. Na njegovo mesto je došao Nebojša Vignjević i rezultati ekipe su krenuli nizbrdo, odnosno na dve utakmice osvojena su samo dva boda.

Ok, možda je na meču s OFK Beogradom bilo sudijskih grešaka, koje su uticala da Novosađani ne trijumfuju, ali ja bih se pozabavio jednom drugom problematikom, a ona se zove – Nebojša Vignjević.

Pomenuti stručnjak u poslednjih 12 mečeva u Superligi nije ostvario nijednu pobedu, a vodio je Hajduk, Rad i Vošu. Neuobičajen podatak koji dovoljno govori sam za sebe, pa bi bilo glupo da se bilo šta doda.

Ukoliko nastavi s ovakvim učinkom mogao bi vrlo brzo da uđe u analae srpskog sporta, ali bi i vrlo brzo mogao da ode iz Vojvodine u koju je došao kao spasilac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter