0
Fudbal

Valensija napadala, stvarala šanse i na kraju izgubila

Majorka ruši sve redom

Objavljeno: 23.09.12 u 14:02

U 5. kolu španske Primere Majorka je nas vom stadionu savladala Valensiju sa 2:0 (1:0) golovima Viktora i Arizmendija.

Već u 8. minutu Majorka dolazi u vođstvo golom Viktora Kasadesusa koji je na asistenciju Hemeda uhvatio loptu volejom, a golman Valensije Dijego Alveš ne uspeva da je zaustavi na putu do mreže. Posle gola koji je primila Valensija preuzima inicijativu, ali ne uspeva da kruniše dobru igru. U 31. minutu Nelson Valdez je posle odličnog centaršuta poslao loptu glavom prema golu, ali jeona ipak pogodila prečku.

U nastavku susreta u 54. minutu Arizmendi je ušao u igru umesto Hemeda i već posle nekoliko sekundi se upisao u strelce. Valensija je napadala, pokušavala da dođe do gola, ali nije uspela. Definitivno će Mauricio Pelegrino morati da pronađe rešenje za svoj neefikasni napad.

Majorka nastavlja sa sjajnim partijama. Posle pet kola i tri pobede nalazi se trenutno na 2. mestu. Valensiji je ovo drugi poraz. Osvojila je samo 5 bodova iz pet utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter