0
Fudbal

Mančester Siti i Arsenal podelili bodove na Etihadu

Koščelni umirio građane

Objavljeno: 23.09.12 u 18:58

U drugom derbiju 5. kola engleske Premijer lige remizirali su Mančester Siti i Arsenal. Tobdžije su dobro počele meč, raspoloženi Santi Kazorla je proigravao koga je stigao, ali gola nije bilo. A to je iskoristio Siti. Očajna procena trećeg golmana Arsenala Vita Manonea kod kornera koji je izveo Silva u 40. minutu i vodi Siti pogotkom Džoliona Leskota.
Za razliku od prvog poluvremena slab start Arsenala na početku drugog dela igre, Siti je bio mnogo bolji, stvarao prilike, ali sada oni nisu mogli do drugog gola. Koristi to Arsenal i golom Koščelnija dolazi do boda. Golu je prethodio sjajan udarac Kazorle koji je Hart odbranio.
Posle toga imao je Siti jednu sjajnu priliku, Manone je bio na visini zadatka, a poslednju šansu propustio je Žervinjo kada je sa 17 metara šutirao preko gola.
U poslednjem meču ovog 5. kola Totenhem je pobedio ekipu KPR-a i to posle velikog preokreta. Policajci su poveli golom Bobija Zamore u prvom poluvremenu, a samo je dva minuta trebalo domaćem timu u drugom delu igre da preokrene. Autogol Faurlina i zatim pogoak Džermejna Defoa za pobedu na Vajt Hart Lejnu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter