0
Fudbal

Odgovor na pitanje "zašto Zenit igra loše"

Bojkot Hulka i Vitsela?

Objavljeno: 23.09.12 u 15:20

Zenit je od kako su stigli Hulk i Vitsel u katastrofalnoj formi. Ne mogu nikoga da pobede, a posle remija protiv Krila Sovjetov u gostima (2:2 i to od 0:2) krenule su priče šta se dešava u ekipi koju vodi Lućijano Spaleti.
Izgleda da ostatak tima bojkotuje novajlije – Hulka i Vitsela i smatra da su oni previše plaćeni! ovo je potvrdio i Lućijano Spaleti, a vođa svega je Igor Denosov koji traži povišicu još od proleća.

„Pojedini fudbaleri našeg tima bez ikakvog razloga stvaraju negativnu atmosferu u ekipi. Žalosno je to što čitav tim trpi zbog njihove gluposti. Ne smemo dozvoliti da takve stvari utiču na našu igru. Zenit je ozbiljan klub koji ne može da ostvari napredak bez dovođenja novih igrača. Jedino je tako moguće ostvariti uspeh. Poslednja četiri prelazna roka su protekla bez dovođenja ozbiljnih i vrhunskih igrača i ja zaista ne razumem kako nekome može da smeta to što su u klub stigla dva igrača svetske klase.”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter