0
Evropske lige

Everton u Velsu pregazio svog rivala, sjajne partije Belgijanaca

Svonsiju gorke karamele

Objavljeno: 22.09.12 u 15:56

Odigran je prvi meč 5. kola Premijer lige, a na Liberti stadionu Everton je porazio domaći Svonsi sa čak 3:0! Sjajno je još jednom odigrala ekipa Dejvida Mojesa, a domaći tim u pojedinim momentima i nije imao sreće na ovom meču.
Povređenog Jelavića je u startnoj postavi zamenio Viktor Aničebe i upravo je on imao prvu šansu na meču, ali je propustio. Sledeći put je postigao gol i to u 22. minutu, ali posle sporne asistencije Maruana Felainija, koji je igrao rukom i tako uposlio svog saigrača. Everton je do poluvremena poveo sa 2:0, a pogodak je postigao Kevin Miraljas.
Svonsi je bio inferioran u tom delu meča, ali kada su primili drugi gol krenuli su napred. Stvorili nekoliko šansi, a najbolju je imao Miču kada mu je Hauard odbranio udarac.
Meč je praktično rešen u 58. minutu kada Nejtan Dajer dobija drugi žuti i crveni karton, a ušao je tek u drugom poluvremenu. Do kraja meča tačku na i stavio je Maruan Felaini i potvrdio trijumf karamela.
Everton je sada na deobi prvog mesta sa Čelsijem, ali ima meč više, dok je Svonsi ostao na šestom mestu sa 7 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter