1
Evropske lige

HSV naneo poraz Dortmundu, Bavarci bez problema dobili Šalke

Šampion pao, Bajern gazi

Objavljeno: 22.09.12 u 17:37

U derbiju 4. kola minhenski Bajern je sa 2:0 savladao ekipu Šalkea, dok je iznenađenje kola priredio HSV koji je naneo prvi poraz šampionu Dortmundu.
Milioneri su loše počeli meč, pa su i primili gol od ekipe koju predvodi Torsten Fink i koja nije imala ni bod iz prva tri kola. Hon Sun Min je bio strelac. Vođstvo HSV-a trajalo je sve do 46. minuta kada je izjednačio Ivan Perišić. Ali brzo je Hamburg vratio prednost golom Iličevića, a Hon Sun Min je doneo nedostižnih 3:1. Sve što je Dortmund uraio jeste gol Perišića u 60. minutu. Nisu uspeli da izvuku ni bod, a Bajern će se zahvaliti Torstenu Finku.
Bavarci su zabeležili i četvrti trijumf u sezoni i to u najtežem meču do sada. Savladali su Šalke sa 2:0 u Gelzenkirhenu. Prvi poluvreme nije donelo golove, a ni neka velika uzbuđenja, a Bajern je meč rešio za tri minuta. U 55. minutu Miler je asistirao Krosu koji lako matira Unerštala, da bi tri minuta kasnije Miler dao drugi gol. Isti rezultat kao i u oba meča prošle sezone…
Dizeldorf je opet odigrao meč bez golova i posle četiri kola ova ekipa ima fascinantnu gol razliku 2:0! U Dizeldorfu su igrali su Frajburgom.
Volfsburg nervira svoje navijače, ovoga puta nisu savladali Grojter Firt na domaćem terenu. Pogačec je dao autogol, a bod timu Feliksa Magata doneo je Olić.
I poslednji meč koji je odigran u terminu od 15.30 Majnc – Augyburg 2:0. Domaći tim je sve muke rešio u prvom poluvremenu golovima Ivanšica i Šalai za 25. minuta.
Inače, u poslednjih pola sata ovih pet duela nije postignut nijedan pogodak!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter