0
Fudbal

Čelsi jedva dobio Stouk, Vest Hemu bod u poslednjem minutu

Šampion Evrope se namučio

Objavljeno: 22.09.12 u 18:06

Sanderlend je uspeo da se upiše u istoriju četvrtim remijem od početka sezone, opet su vodili do samoga kraja golom Flečera u 9. minutu ali u 93. minutu više nego zasluženo izjednačenje donosi Nolan.

Čelsi se propisno namučio da bi došao do, na papiru, laka tri boda kući protiv Stouka, na kraju im je radost doneo Ešli Kol golom u 85. minutu, Ivanović je pružio dobru partiju za plavce..

Veliki preokret se mogao videti na meču Aston Vila Sautempton, gde je Vila imala 0:1 na poluvremenu a Sautempton je na kraju pobedio čak 4:1. Svecima je ovo prvi trijumf u sezoni.

Fulam je u gostima savladao Vigan Atletik, golove za Fulam su dali bivši igrač baš Vigana Rodaljega i Daf, a Aruna Kone je uspeo da u poslednjim trenucima smanji na 1:2. Vest Bromvič je minimalcem savladao ekipu Redinga. Romelu Lukaku bio je čovek odluke u 71. minutu meča.

Sautempton – Aston Vila 3:1
(Lambert 58, Klajn 63, Pančon 72 – Bent 36)
Vest Bromvič Albion – Reding 1:0
(Lukaku 71)
Vest Hem – Sanderlend 1:1
(Nolan 93 – Flečer 9)
Vigan – Fulam 1:2
(Kone 91 – Rodaljega 31, Daf 68)
Čelsi – Stouk 1:0
(E.Kol 85)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter