0
AdmiralBet ABA Liga

U poslednjoj pripremnoj utakmici Radnički je ubedljivo savladao Levski

Radnički odličan

Objavljeno: 22.09.12 u 21:08

Kragujevački Radnički odigrao je jedanaestu, poslednju kontrolnu utakmicu uoči nove sezone i ubeležio desetu pobedu, ovoga puta nad Lukoilom, šampionom Bugarske – 82:69 (19:20, 26:13, 20:14, 17:22), na revijalnom susretu u Dimitrovgradu.

Radnički je utakmicu pobedio odlučnom igrom u drugoj i trećoj četvrtini kada je i napravio nedostižnu prednost.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Abukar sa 26 poena, a od njegovih saigrača jedino je još Votkins imao dvocifren učinak – 10 poena. Među igračima Radničkog Birčević je bio najefikasniji sa 16 poena, a po realizaciju su ga sledili: Vajt sa 12, odnosno Borisov i Vortington sa po 11 poena.

Košarkašima Radničkog ovo je bila poslednja kontrolna utakmica. Za sobom imaju deset pobeda i jedan poraz u žestokoj seriji mečeva protekle tri nedelje. Narednih sedam dana igrače očekuje završnica trenažnog procesa u Kragujevcu, a stručni štab podrobna analiza svega postignutog za 21 dan kontrolnih nadmetanja.

Premijerno kolo ABA lige u hali Jezero zakazano je za narednu subotu, 29. septembar sa početkom od 17 časova. Radnički će ugostiti Olimpiju iz Ljubljane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter