0
Fudbal

Katalonci se mučili protiv Granade, ali su došli do pobede u samom finišu meča. Majsotrija Ćavija Ernandeza za slavlje

Ćavi spasio Barsu

Objavljeno: 22.09.12 u 23:54

Uz mnogo mnogo muka Barselona je sačuvala 100% učinak u Primeri. Na Kamp Nou je došla Granada sa namerom da osvoji bod i umalo u tome nije uspela. Barsa je meč počela sa Songom i Maskeranom kao štoperima, tako da je formacija bila potpuno luda.
Naravno, Katalonci su na sve načine pokušavali da probiju bunker Granade, stvarali su manji broj šansi od očekivanog do sredine drugog poluvremena, a kada su počeli da prave „zicere“ na scenu je stupio golman Granade Tonjo koji je redom branio udarceMesiju, Fabregasu i Ćaviju.
Ali da ne dođe do velikog iznenađenja pobrinuo se Ćavi koji je u drugom poluvremenu zamenio Tijaga Alkantaru, a inače su u igru ušli i Pedro (umesto Vilje) i Teljo (umesto Adrijana, pa je samo Alves ostao od „defanzivaca“ na terenu). Jedna vraćena lopta na ivicu kaznenog prostora. Ćavi je majstorski sam sebi podiže i fantastičnim udarcem matira Tonja.
Do kraja meča Barsa daje još jedan pogodak, tačnije Borha je smestio loptu u sopstvenu mrežu za konačnih 2:0. Barsa sada ima 15 bodova iz pet mečeva i neverovatnih +11 u odnosu na Real, koji u nedelju gostuje Rajo Valjekanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter