1
Domaći fudbal

Investicioni fond menadžera Pinija Zahavija zainteresovan je da otkupi fudbalera Nikolu Maksimovića od Crvene zvezde

Zvezda prodaje Maksimovića?

Objavljeno: 21.09.12 u 09:51

Fond Pinija Zahavija je navodno spreman da plati sumu od 2 miliona evra za štopera Crvene zvezde Nikolu Maksimovića, prenosi Sportski žurnal.

Klub iz Ljutice Bogdana je pritisnut lošom finansijskom situacijom prinuđen na ovakve poteze. Duguju se zarade igračima i zaposlenima u klubu i ovo bi bio jedan od načina da se obezbede sredstva.

„Postoje ponude koje se razmatraju, ali ne mogu da pričam jer je tajna“, rekao je v.d. generalnog sekretara crveno-belih Stefan Pantović.

Maksimović bi ostao do leta u Zvezdi, a potom bi Zahavi odlučio kakva će bit dalja budućnost mladog štopera. Maksimović je zimus došao u Crveno zvedzdu iz užičke Slobode, a debitovao je i za reprezentaciju Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Zvezda prodaje Maksimovića? | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter