0
Ostali sportovi

Rukometašice Zaječara u subotu 22. septembra počinju kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, a u polufinalu igraju protiv ruskog Rostova

Pravo vreme za Ligu šampiona

Objavljeno: 21.09.12 u 16:22

Zaječarke su maksimalno spremne za početak kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona, a kapiten ekipe Marta Mange poručuje:

„Došlo je pravo vreme da izborimo plasman u Ligu šampiona. Želimo da pobedimo u oba meča, jer je to jako važno za tim. Zaječar kao klub i grad već dugo želi mesto u Ligi šampiona, a to žele i sve igračice. Treniramo jako dobro, mislim da smo u dobroj formi i verujem u ovaj tim“, rekla je Marta pred polazak na turnir.

Rukometašice aktuelnog šampiona Srbije na  kvalifikacionom turniru koji se održava u Rumuniji sastaće se sa Rostovom u subotu od 19:30 časova, dok će drugi polufinalni susret odigrati domaćin turnira Kluž i turski Muratpaš. Plasman u Ligu šampiona obezbediće samo pobednik ovog turnira.

„Nismo bile na okupu od starta priprema zbog Olimpijskih igara u Londonu, pa smo tek sad, pred kraj, trenirale kompletne i uigravale se. Mislim da ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Prvo preko Rostova, a onda u finalu, ko nam padne. Kako god, biće jako teško. Znam da su se Ruskinje pojačale, ali mi verujemo u pobedu“, rekla je reprezentativka Hrvatske i rukometašica Zaječara Maja Zebić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter