0
AdmiralBet ABA Liga

Fuenlabrada bolja od Partizana u prijateljskom meču

Poraz Partizana na 20 godina

Objavljeno: 21.09.12 u 23:42

Košarkaši Partizana vratili su se u Fuenlabradu, gde su njihovi prethodnici igrali pre 20 godina, jer zbog sankcija nisu mogli da igraju u Beogradu. Pre početka utakmice publici su se obratili predsednici klubova Hose Kintana i Predrag Danilović. Danilović je još jednom istakao veliku zahvalnost klubu i pre svega publici koja ih je podržavala: „Zauvek ćete ostati u našim srcima“.

Fuenlabrada lako je pobedila Partizan mt:s, pre svega jako dobrim šutem za tri poena, u dvorani Fernando Martin rezultatom 89:64 (22:19, 25:14, 20:27, 22:14).

Partizan: Tomas 2, Vesterman 2, Milutinov 6, Milosavljević 4, Bogdanović 10. Gagić 6, Đekić 2, Gordon 14p, 11 sk, Anđušić 5, Bertrans 11, Musli 2, Čakarevič nije ulazio u igru

Fuenlabrada: Mejnoldi 18, Sene 2, Dianje 1, Gladir 10, Vega 5, Kolom 7, Laso 7, Feldene 13, Garsija 15, Sančes 1, Kortaberija 5, Munjos 5

Duško Vujošević je nadmašio sebe žaleći se na sudije i kriterijum suđenja, ovaj put u prijateljskom meču: „Bili smo u Fuenlabradi, koja u rečniku zaljubljenika u Partizan sveto mesto. Ova utakmica je pre svega imala takav značaj, podsećanja na ono što se događalo pre 20 godina i podseća na situaciju da je Fuenlabrada i dan danas Partizanova druga kuća. Ljudi su nas veoma toplo dočekali.
Sama utakmica je bila dobra, odigrali su bolje. Sudije su imale jedan kriterijum koji nije osnovni uzrok ovakvog poraza ali sigurno da je jedan od uzroka igre kojom nisam sasvim zadovoljan. Normalno, u ovom momentu predstavlja problem i uključivanje u tim koji je već bio stvorio neku hemiju povratnika iz reprezentacija, međutim problemi i postoje da bi se rešavali pa ćemo i te problema u hodu rešavati.
U svakom slučaju uveren sam u veliki potencijal i talenat ovog tima i isto tako sam uveren da će u Partizanu koji je akademija košarke , taj talenat biti razvijen do maksimalnog niova“

 

Košarkaši Partizana mt:s i Fuenlabrade odigraće sutra još jednu utakmicu koja će biti zatvorena za javnost, a sve u sklopu nastavka priprema i jednog i drugog tima za sezonu koja im predstoji.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter