0
Evrokupovi

Fudbaleri Partizana razočarani ponašanjem kolege i bivšeg golmana Crvene zvezde

Niko kao Stamenković

Objavljeno: 21.09.12 u 00:37

Nisu uspeli crno beli da trijumfuju u duelu sa Nefčijem i to ih nije toliko pogodilo koliko im je ponašanje golmana gostiju Saše Stamenkovića smetalo. Najiskusniji prvotimac Partizana Saša Ilić odigrao je mnogo duela sa komšijama sa crveno bele strane Topčiderskog brda, ali ne pamti ovakvo ponašanje igrača koji su nosili dres Crvene zvezde.

„Dugo sam u fudbalu, igrao sam protiv mnogo igrača Crvene zvezde i mnogi su dolazili ovde na naš stadion. Nijedan se nije ponašao kao Stamenković. Ja, kao iskusniji igrač, mogu da ga razumem, ali ni on nije mlad. Ne znam šta mu je to trebalo“, izjavio je Ilić.

Ni Aleksandar Miljković koji je čak i dobio žuti karton zbog rasprave sa golmanom Nefčija tokom utakmice nije ostao ravnodušan.
„To je njegova kultura. Ne znam šta je uradio, valjda je pokazao majicu, odnosno svoj sportski duh. Čestitam mu na bodu, ako je to želeo na našem stadionu“, rekao je Aleksandar Miljković.

Tokom čitavog toka meča navijači Partizana su vređali Stamenkovića, a čak su i istakli pogrdan transparent na južnoj tribini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter