in ,

Kragujevac zaslužuje ovakav tim

Kragujevčani su napravili pravi mali drim tim sastavljen od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a najbolji vaterpolista planete u 2011. godini je došao iz italijanskog Pro Reka u Radnički.

„Svi smo posvećeni novom izazovu, a od srede smo jači za Aleksandra Ćirića. Zadovoljstvo je raditi sa njim i već na prvom treningu se videlo koliko će značiti za ekipu“, rekao je Filipović.

„Radnički se desio, jer je bio najozbiljniji. Ljudi iz kluba su hteli da stvore nešto veliko, dobili su podršku i grada tako da smo se brzo dogovorili. Projekat je privukao Vanju Udovičića i mene, što je veliki izazov za nas. Želimo da, kada jednog dana odemo, ostavimo nešto vredno iza sebe, da Kragujevac postane pravi centar, jer to zaslužuje“,ističe Filipović.

Iako je tim sastavljen od velikih zvezda, Filipović kaže da je potrebno vreme za uigravanje.
„Do starta u Evropi odigraćemo tri prvenstvene utakmice i jasno je da je to nedovoljno. Zato tražimo sparing partnere. Bez obzira na to što se većina nas zna iz reprezentacije ili stranih klubova, ne možemo preko noći da se uigramo. To je proces i vreme će pokazati koliko ova ekipa zaista može. U svakom slučaju ovo je za mene veliki izazov“, naglašava Filipović.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Vidić poziva na poštovanje Liverpula

Bentlijem na reli Velike Britanije