1
Evrokupovi

Predsednik Partizana Dragan Đurić kaže da su priče o lošem gostoprimstvu igrača Nefčija u Beogradu neozbiljne, a sportski direktor Ljubiša Tumbaković ističe da trener gostiju priča nebuloze

Budalaštine Azerbejdžanaca

Objavljeno: 21.09.12 u 14:03

Azerbejdžanski fudbal poslednjih godina je u ekspanziji, klubovi su puni para, a koliko vidim posle utakmice Partizan – Nefči puni su i kompleksa. Naravno, onih više vrednosti. Oni su dobri, oni su super, a sve oko njih im smeta.

Tako je trener Hadžijev posle meča s srpskim šampionom u okviru Lige Evrope rekao kako mu je „žao što je tako veliki klub spao na niske grane“, a zatim je pričao o lošim uslovima u Beogradu, katastrofalnom gostoprimstvu i tako to.

„Nemam komentar na budalaštine koje dolaze iz Azerbejdžana. Partizan je uvek bio klub koji je poznat po sjajnom gostoprimstvu i reči njihovog trenera nisu na mestu. On bi trebalo da se bavi igrom svoje ekipe, a ne da priča neistine“, kaže predsednik Partizana Dragan Đurić, a sportski direktor Ljubipša Tumbaković dodaje:

„Uopšte ne znam ko je njihov trener. Tokom utakmice kraj aut linije je konstatno bio jedan mlađi gospodin, a na konferenciji je bio neko stariji, koji je pričao nebuloze. To sve mogu da pravdam njegovim godinama.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title BudalaÅ¡tine Azerbejdžanaca | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana for my mission.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter