0
Evrokupovi

Prema pisanju medija u Azerbejdžanu čelnici Nefčija odlučili da se žale UEFA zbog „rasističkih parola“ upućenih igračima gostiju, a eventualna kazna može da bude i trijumf službenim rezultatom 3:0

Azeri se žale, traže pobedu

Objavljeno: 21.09.12 u 15:02

Fudbaleri Nefčija toliko su ugrozili gol Partizana, da im ni dvogled ne bi pomogao da vide šta golman crno-belih Vladimir Stoković radi na gol liniji, ali im to ne smeta da traže pobedu.

Ok, priču da su bili bolji od protivnika, nekako bismo i progutali, jer svako ima pravo da utakmicu gleda svojim očima, ali najava žalbe zbog „rasističkih parola“ navijača Partizana potpuno je nelogična.

Naime, grobari su istakli transparent u kome se spominju majmuni i banane (a upućen je golmanu Saši Stamenkoviću, mada njegovo ime nije nigde navedeno), a Azeri su to protumačili kao rasističku parolu upućenu njihovim tamnoputim igračima?!

Prema pisanju tamošnjih medija, oni će se žaliti UEFA i zahtevati da se crno-beli drastično kazne, a oni utakmicu dobiju službenim rezultatom 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter