0
Domaći fudbal

Vraćam se posle Kule

Objavljeno: 20.09.12 u 15:44

Problem s leđima odvojili su Miloša Dimitrijevića iz startnog tima Crvene zvezde, ali sin legendarnog fudbalera Partizana Čave Dimitrijevića, veruje da će uskoro biti spreman za najveće napore.

 

On je u izjavi za zvaničan klubski sajt rekao da su terapije urodile plodom i da više nema bolove koji su mu smetali da trenira punom parom.

 

„Propustio sam utakmicu u Kragujevcu zbog problema sa nervom koji povezuje leđa i zadnju ložu. Imao sam stravične bolove, idem na terapije, i sada se, konačno osećam mnogo bolje.

 

Bolovi su uminuli i verujem da ću se brzo vratiti na teren. Želim potpuno da zalečim povredu, kako bih mogao da pružim maksimum kada se vratim. Ukoliko sve bude u redu, u nedelju jutro sam na treningu.

 

Biću uz svoje drugove svim srcem, kao što sam bio i u prošlu nedelju tokom utakmice sa Radničkim. Prošle godine sam u Kuli odigrao meč na poziciji zadnjeg veznog i mislim da sam se dobro snašao.

 

Pobedili smo 1:0, evrogolom Kadua, koji takođe u subotu zbog povrede neće moći da nastupi. Međutim, uveren sam da ekipa može i bez nas dvojice da ostvari pobedu. Ušli smo u dobar ritam i nadam se velikoj seriji pobeda“, zaključio je Miloš Dimitrijević.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter