0
Fudbal

Nekadašnji generalni sekretar Crvene zvezde, koji se s te funkcije povukao zbog zdravstvenih problema, izabran je u saziv IO Fudbalskog saveza Srbije kao član Zvezde iako on više nije u klubu s Marakane

Stefanović u FSS

Objavljeno: 20.09.12 u 18:39

Komedija se nastavlja. Naš fzdbal i naša fudbalska organizacija su sve samo ne ozbiljni. Zašto? Razloga je mnogo, ali ja ću reći samo ovaj: predsednik Tomislav Karadžić je u julu najavio da će u Izvršni odbor FSS biti kooptiran neko od članova Crvene zvezde, što je i urađeno tako što je članstvo dobio bivši gensek Đorđe Stefanović koji više nije u klubu s Marakane.

Kako god, FSS je izdao saopštenje, a mi vam ga prenosimo u nešto skraćenijoj verziji:

„U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je održana Druga sednica Izvršnog odbora naše organizacije u ovom sazivu. Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

Ovom prilikom kooptirani su novi članovi Izvršnog odbora, a na temelju zaključaka sa Izborne sednice Skupštine FSS, održane 12. jula ove godine. Na temelju predloga predsednika FSS Tomislava Karadžića, jednoglasno je izglasano da novi članovi ovog tela budu Veljko Odalović, generalni sekretar Vlade Republike Srbije, Dragan Obradović, dokazani privrednik, Branimir Babarogić, predednik Zajednice klubova Super ige po funkciji, Goran Karić, direktor Delta sporta, Dušan Mrakić i Đorđe Stefanović, kao predstavnici FK Crvena zvezda.

Na današnjoj sednici izabrana su i četiri potpredsednika FS Srbije. Na temelju predloga predsednika Karadžića, uz jednoglasnu potporu članova Izvršnog odbora, novi potpredsednici Saveza postali su Goran Milanović (s posebnim zadacima vezanim za Superligu i Prvu ligu Srbije), Ivan Ćurković (međunarodni odnosi), Željko Kojić (finansije, ekonomija i marketing) i Dušan Mrakić (posebni zadaci biće uskoro definirani).

Mladu reprezentaciju očekuje dvomeč protiv Engleza u okviru baraža za odlazak na Prvenstvo Evrope 2013. godine u Izraelu. Srbija će 12. oktobra gostovati u Engleskoj, a danas je odlučeno da revanš utakmica, zakazana za utorak 16. oktobra, bude odigrana u Kruševcu s početkom u 18.00 sati. Cene ulaznica bit će nasknadno saopštene.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter