0
Evropske lige

Stanković naišao na uvrede, revanširao se golom

Objavljeno: 20.09.12 u 10:01

„Tek sam došao u Lacio, u pitanju je bio KPK, u prvom meču je bilo 0:0, nisam igrao zbog povrede. U revanšu u Beograd, mene i Sinišu je dočekao pakao“, priseća se Deki.

 

„Tražio sam od Eriksona da me pusti makar 15 minuta, pre toga se čulo ‘Dejane ustašo’, u mom gradu, gde sam rođen. Ali, ušao sam postigao gol i otišli smo dalje“, podseća Stanković.

 

Partizan je osvojio Lacio u prvom delu, ali je iskusniji gost okrenuo, prvo Salas, pa Stanković su odveli „nebesko – plave“ u sledećoj rundi. Na kraju se završilo 2:3.

 

Ono što se pamti je njegov gest nakon gola, kada je stavio ruku na uho, u trenutku kada se Humskom razlegla tišina. Odmah nakon toga krenule su uvrede i povici, a nakon meča neko iz Partizanovog stručnog štaba je pokušao da se obračuna sa Stankovićem.

 

„Bio je dva puta veći od mene, ali moji su me branili. Danas, sa ovim iskustvom ne bih to uradio, ali tada sam bio mlad, vređali su me, sećanja na Zvezdu su bila sveža“, zaključio je Stanković koji je sinoć operisan po drugi put zbog povrede Ahilove tetive.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter