0
Evrokupovi

Odigrani prvi mečevi u grupama J, K i L, Maribor razbio PAO

Remi u Londonu i Leverkuzenu

Objavljeno: 20.09.12 u 23:29

U okviru grupe J Maribor je priredio iznenađenje, pošto je sa čak 3:0 na svom stadionu savladao Panatinaikos. Sjajna predstava šampiona Slovenije za kog su strelci bili berič, Ibraimi i Tavareš sa bele tačke. U drugom susretu ove grupe na Vajt Hart Lejnu su se susreli glavni favoriti za prva dva mesta Totenhem i Lacio, a meč je završen bez pobednika i bez golova.

U grupi K Rozenborg je savladao Rapid u Beču sa 2:1 (Kacer – El Junusi, Dorsin), a susret na Baj areni u Leverkuzenu između domaćeg Bajera i Metalista je završen bez golova.
I konačno u grupi L Tvente i Hanover su remizirali 2:2 u vrlo zanimljivom meču. Holandski tim, je vodio sa 2:0 golovima Jansena i Čadlija (u timu bio Dušan Tadić), a Sobijeh je smanjio na 2:1, da bi autogolom Vizgerhofa Nemci stigli do boda.

U drugom susretu grupe L Levante je golom Hunfrana savladao Helsinborg na svom terenu, a to je inače bio jedini šut domaćeg tima u okvir gola!

J grupa – 1. kolo
Maribor – Panatinaikos 3-0 (Berić 25, Ibraimi 62, Tavares 88 (p))
Totenhem – Lacio 0-0

K grupa – 1. kolo
Rapid – Rozenborg 1-2 (Kacer 66 – Eljunusi 19, Dorsin 60)
Leverkuzen – Metalist 0-0

L grupa – 1. kolo
Levante – Helsinborg 1-0 (Huanfran 40)
Twente – Hanover 2-2 (Jansen 7, Čadli 54 – Sobijek 67, Visgerhof 73 a.g.)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter