0
Evrokupovi

Liverpul rastužio mlade momke i sa drugim timom, Udineze remizirao sa Anžijem

Ludnica u Bernu, Atletiko krenuo u odbranu trofeja

Objavljeno: 20.09.12 u 21:08

Odigrani su prvi mečevi Liga Evrope u grupama A i B, a gosti su bolje prošli. U grupi A jedan remi i trijumf gostiju. Anži je vodio u Udinama golom fenomenalnog Lasana Traorea u poslednjim momentima prvog poluvremena, ali je Antonio Di Natale zatresao mrežu ruskih bogataša u 90. minutu!

Sjajan meč pun preokreta viđen je u Bernu gde je Jang Bojsa na kraju izgubio od Liverpula 5:3. Liverpul je očekivano izašao s drugim timom, ali je i prvi došao u vođstvo autogolom Ojale, ali je Nuzolo doneo izjednačenje mladim momcima. Ali 19-godišnji Visdom vraća prednost crvenima pre kraja prvog poluvremena.

Sjajan start drugog dela igre od strane Jang Bojsa, Ojala donosi izjednačenje, a Zarate prednost Jang Bojsu. Mnogi su mislili da je mladi tim Liverpula poklekao, jer je već bio u toku 63. minut. Ali sedam minuta kasnije Koates uspeva da izjednači, da bi Šelvi, koji je ušao sa klupe postigao dva gola do kraja za trijumf ekipe Brendana Rodžersa.

U mečevima grupe B sasvim očekivani rezultati. Branilac trofeja Atletiko Madrid je lako u Tel Avivu savladao Hapoel sa 3:0. Odsustvo Radamela Falkaoa nadoknadili su Rodrigez, Dijego Kosta i Garsija koji su se po jednom upisali u strelce.

Plzen je u drugom meču grupe B napravio preokret protiv Akademike, koja je vodila golom Vilsona posle 45 minuta. Sjajno drugo poluvreme domaćih, Horvat je u 47. minutu uzjednačio, a zatim su pobedu češkom timu donali Duris i Rajtoral.

A grupa – 1. kolo
Jang Bojs – Liverpul 3-5 (Nuzolo 38, Ojala 53, Zarate 63 – Ojala 4 a.g., Visdom 40, Kouts 67, Šelvi 76, 88)
Udineze – Anži 1-1 (Di Natale 90+2 – Padeli 45 a.g.)
B grupa – 1. kolo
Hapoel – Atletiko 0-3 (Kristijan Rodrigez 37, Dijego Kosta 40, Raul Garsija 63)
Plzen – Akademika 3-1 (Horvat 47, Duriš 58, Rajtoral 80 – Vilson Eduardo 19)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter