0
Evrokupovi

Bilbao odigrao samo 1:1 sa Hapoelom, Lion i Genk slavili

Kiks Baskijaca, Lion pobedio

Objavljeno: 20.09.12 u 23:15

U prva dva meča grupe G Genk je slavio protiv mađarskog Videotona, dok su Sporting i Bazel remizirali.

Genk je bez problema savladao Videoton sa 3:0 golovima Fosena, Bufela i De Kueljara, pa se našao na čelu tabele posle 1. kola. Sjajna igra izabranika Marija Bina, Videoton je pokušao istom taktikom kao protiv Trabzna, ali su u 22. minutu primili gol i sve je palo u vodu.

Sporting je dočekao Bazel u Lisabonu i izvukao 0:0 s obzirom da su čitavo poluvreme igrali sa igračem manje zbog crvenog kartona koji je dobio Ksandao. Ali i pored remija Sporting ostaje glavni favorit uz upravo Bazel za prolazak dalje.

Bilbao se obrukao pred svojim navijačima, pošto je protiv Hapoela iz Šmone odigrao samo 1:1. Gosti su poveli pogotkom Ročeta, a Susaeta je izjednačio u 40. minutu. Očekivala se pobeda Baskijaca, ušao je i Ljorente, ali drugog gola nije bilo.

U drugom susretu grupe I Lion je na Žerlanu sa Milanom Biševcem u timu savladao Spartu iz Praga sa 2:1. Mučili su se do 59. minuta kada gol postiže Gomis, a četiri minuta kasnije upisuje se i Lopez. Nadu Česima dao je Krejči u 77. minutu, ali je to bilo sve što su učinili, mada im i ovaj gol u gostima može značiti.

G gruap – 1. kolo
Genk – Videoton 3-0 (Vosen 22, Bufel 78, De Ceular 90+2)
Sporting – Bazel 0-0

I grupa – 1. kolo
Lion – Sparta Prag 2-1 (Gomis 59, Lisandro 62 – Krejči 77)
Atletik – Hapoel 1-1 (Suseta 40 – Roše14)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter