in ,

Delije hoće u Kulu

Čelnim ljudima Crvene zvezde nije jasno šta se od njih traži i kako da ispoštuju odluku FSS-a da zabrani navijačima crveno belih da prisustvuju utakmici 6. kola Jelen Super lige, piše Mondo.

Kako je Mondu rečeno u klubu iz Ljutice Bogdana „nikada u 67 godina postojanja kluba nije plaćan ni organizovan prevoz navijačima na utakmice u Jugoslaviji i Srbiji“, kao i da „Zvezda ne otkupljuje ulaznice od svojih rivala i deli ih svojim navijačima, već da izlazi u susret organizatorima utakmica da šalju svoje ljude, koji na blagajnama u Beogradu prodaju ulaznice predviđene za Delije„.

Takođe u Zvezdi se čude odluci Slobodana Pajovića da ova mera vađi sve do izricanja konačne kazne, što bi moglo da potraje i dve, tri nedelje, a do tada Zvezdu na gostovanja ne bi pratile najvernije pristalice.

Dok spremaju zvaničan stav kluba po pitanju nove kazne, u Zvezdi negoduju što su ovom merom poistovećeni simpatizeri, navijači i huligani i svi stavljeni u isti koš, kao i da je Zvezda momentalno kažnjena za nešto što se dogodilo, prvobitno, izvan stadiona organizatora utakmice (Radničkog), na ulicama Kragujevca, a potom i na stadionu, „gde nije bilo dovoljno organa reda“.

U Zvezdi poručuju da da neće pozivati navijače da putuju u Kulu, ali da nemaju načina da ih u tome i spreče.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Inter ima svetlu budućnost

Terimu krivo zbog poraza