0
Evrokupovi

Dželati Crvene zvezde sjajno počei u Ligi Evrope, Marsej uzeo bod u Turskoj, nule u Portugalu i na Kipru

Bordo razneo Briž, povratak Marseja

Objavljeno: 20.09.12 u 21:17

Bordo se grupne faze Liga Evrope dočepao preko Crvene zvezde i to uz mnogo sreće, a sada su u 1. kolu grupe D rasturili ekipu Klub Briža, dok je u drugom susretu viđen meč bez golova koji su odigrali Maritimo i Njukasl, a s obzirom da svrake nisu igrale u najjačem sastavu ovo i nije neočekivano.

Bordo je silovito krenuo na svom terenu od 1. minuta, a Sane je postigao prvi gol u baksuznom, ali po Briž, 13. minutu. Gufran je u 27. povisio na 2:0, da bi još dva pogotka francuski tim dao u drugom delu igre. Autogol Engelsa u 47. minutu je rešio meč, a šlag na torti za domaće navijače bio je pogodak Žusijea.

U grupi C sjajan susret odigrali su Fenerbahče i Marsej. Fener je poveo sa 2:0 preko Erkina i Aleksa, ali se gosti nisu predavali. Valbuena je smanjio u 83. minutu, da bi u samom finišu Andre Ajev razočarao sve navijače Fenera.
U drugom susretu grupe C golova nije bilo u meču koji su odigrali AEL i Borusija iz Menhengladbaha.

C grupa – 1. kolo
AEL – Borusija Mehengladbah 0-0
Fenerbahče – Olimpik Marsej 2-2 (Erkin 28, Aleks 57 – Valbuena 83, Aju 90+4)

D grupa – 1. kolo
Maritimo – Njukasl 0-0
Bordo – Klub Briž 4-0 (Sane 13, Gufran 27, Engels 47 a.g., Žusi 66)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter