in ,

Zvezda predstavlja tim na Kališu

Početak nove sezone zakazan je za 29. septembar kada će crveno-beli gostovati u Splitu, a šest dana ranije Crvena zvezda DIVA promovisaće tim koji će u predstojećoj takmičarskoj godini imati najviše ambicije.

Promocija ekipe, koja će u odnosu na prošlu sezonu imati novog trenera i čak osmoricu novih igrača, biće održana u nedelju 23. septembra na otvorenim terenima na Malom Kalamegdanu sa početkom u 12 sati. Crvena zvezda DIVA poziva svoje simpatizere da dođu na Mali Kalamegdan, ispune tribine na kojima se ispisivala istorija naše košarke, pruže podršku voljenom klubu u napadu na trofeje i druže se sa prvotimcima crveno-belih.

Tom prilikom biće predstavljeni i novi dresovi Crvene zvezde, a za sve posetioce biće organizovana nagradna igra. Srećni dobitnici imaće prilike da se okušaju u šuterskom obračunu sa svojim omiljenim igračem, kao i u igri „1 na 1“, a obezbeđene su veoma atraktivne nagrade (originalni dres, košarkaška lopta sa potpisima svih igrača, sezonske karte…). Svi posetioci biće u prilici i da kupe sezonske ulaznice pošto će tim povodom i u nedelju biti otvorena blagajna u klupskim prostorijama na Malom Kalamegdanu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

„Nisam mogao da izdržim potcenjivanja“

DRS zona u Singapuru