0
Dejvis kup

Teniseri Srbije traže od Teniskog saveza da im isplate novac za buduće nastupe u Dejvis Kupu

Traže pare za nastup

Objavljeno: 19.09.12 u 16:42

Reprezentativci Srbije u tenisu Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac očekuju od Teniskog saveza Srbije da im plati za nastupe u dresu nacionalne selekcije.

Teniseri Srbije traže da im TSS isplati oko 200.000 evra kako bi nastupali u dresu reperzentacije u predstojećim duelima u Dejvis Kupu, piše dnevni list Kurir. Oni su svoj predlog nedavno izneli predsedniku TSS Vuku Jeremiću izneli u Njujorku na US Openu.

Kurir piše da Janko, očekuje 100.000, a Troicki i Zimonjić po 50.000, dok bi Bozoljca zadovoljila isplata od 20.000 evra. Naši reprezentativci insistiraju da im se taj novac bezuslovno isplati, bez obzira na rezultate u ovom takmičenju.

Novak Đoković, drugi teniser sveta, nije tražio novac od Teniskog saveza, niti je učestvovao u razgovorima koji su vođeni između Vuka Jeremića i ostalih reprezentativaca.

Poznato jeda teniseri samim učešćem u Dejvis kupu od Međunarodne teniske federacije dobijaju 80 odsto koje uplati ITF. Kada su Srbi 2010. osvojili Dejvis kup podelili su milion evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter