in ,

Traže pare za nastup

Reprezentativci Srbije u tenisu Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac očekuju od Teniskog saveza Srbije da im plati za nastupe u dresu nacionalne selekcije.

Teniseri Srbije traže da im TSS isplati oko 200.000 evra kako bi nastupali u dresu reperzentacije u predstojećim duelima u Dejvis Kupu, piše dnevni list Kurir. Oni su svoj predlog nedavno izneli predsedniku TSS Vuku Jeremiću izneli u Njujorku na US Openu.

Kurir piše da Janko, očekuje 100.000, a Troicki i Zimonjić po 50.000, dok bi Bozoljca zadovoljila isplata od 20.000 evra. Naši reprezentativci insistiraju da im se taj novac bezuslovno isplati, bez obzira na rezultate u ovom takmičenju.

Novak Đoković, drugi teniser sveta, nije tražio novac od Teniskog saveza, niti je učestvovao u razgovorima koji su vođeni između Vuka Jeremića i ostalih reprezentativaca.

Poznato jeda teniseri samim učešćem u Dejvis kupu od Međunarodne teniske federacije dobijaju 80 odsto koje uplati ITF. Kada su Srbi 2010. osvojili Dejvis kup podelili su milion evra.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Miha gledao Stevanovića

Debi protiv Reala!