0
Evropske lige

Slepi miševi napadaju Bajern

Objavljeno: 19.09.12 u 10:23

Prošlogodišnji finalista Lige šampiona, minhenski Bajern, poteru za petim ušatim peharom, kreće sa svoje Alijanc arene, gde će ugostiti uvek neugodnu Valensiju u 1. kolu grupe F. Svima je jasno da je pored meča Čelsi – Juve ovo šlager dana.

 

Jup Hejnkes je već najavio da će njegova ekipa morati da bude oprezna na ovom duelu, da je Valensija sjajan tim, koji je već igrao sa Barsom i Realom i primio samo jedan gol (doduše, nijedan nisu dali). Bajern će i večeras biti bez Robena Gomeza i Alabe, pa će Hejnkes na teren verovatno poslati od prvog minuta sledeći tim: Nojer; Lam, Boateng, Dante, Badštuber; Švajnštajger, Martinez; Riberi, Kros, Miler; Mandžukić.

 

Svi očekuju da će španski reprezentativac početi meč od početka, jer on i najbolje poznaje stil igre slepih miševa.
S druge strane Valensija dolazi u minhen da ne izgubi. Imaju pravo tome da se nadaju, opet imaju odličan tim, Alves bi trebalo da je siguran na golu, a ispred njega Pereira i Sisoko po bokovima, centralno Rami i Ruiz, na sredini terena Kosta, Feguli, Pareho, Viera, i u napadu standardno Žonas i Soldado.

 

U drugom meču grupe F sastaju se Lil i BATE Borisov i naravno da je Francuski tim apsolutni favorit, mada je svima jasno da će Belorusi učiniti sve da nekako dođu do boda protiv tima koji se prošle sezone nije proslavio u ovom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter