0
AdmiralBet ABA Liga

Zbog finansijskih problema, veliko je pitanje da li će Zadar startovati sezonu na vreme

Partizan startuje pobedom u Jadranskoj?

Objavljeno: 19.09.12 u 18:19

Bivši košarkaš Zadra Ivica Radić zatražio je zaštitu ugovora od strane Hrvatskog košarkaškog saveza i traži odjednom naplatu svih dugovanja koje Zadar ima prema njemu za prošlu sezone, bez daljih pregovora, rata i ostalog mogućeg.

Zadar već duže vreme ne stoji najsjajnije finansijski a rok za uplatu i registrovanje igrača za novu sezonu do 26. septembra, pa ukoliko se to ne desi, Branko Skroče, direktor Zadra, je objasnio šta će se desiti:  Poručio sam sekretaru Biliću da nećemo početi sezonu od 1. kola pošto je rok za uplatu i registraciju igrača za do 26. septembra. Ukoliko HKS ne donese neku drugu odluku a mi do tada ne rešimo svoj problem, teško ćemo u sezonu krenuti od samog starta“.

Skroče je objasnio još i to da su, osim Radića, zaštitu ugovora zatražili i Delaš, Radić i Vrkić, ali da je sa njima dogovoren način otplate, dok Radić insistira na isplati odmah i u celosti.

Ukoliko se Zadar ne pojavi u Pioniru 29. septembra, vrlo je verovatno da će Partizan pobediti utakmicu službenim rezultatom

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter