1
Domaći fudbal

Od 60 igrača Lukić pogodio samo dvojicu

Objavljeno: 19.09.12 u 10:57

Crvena zvezda nema sportskog direktora već skoro godinu dana, a kao dva najozbiljnija kandidata za tu funkciju figuriraju bivši igrač crveno-belih Nebojša Krupniković i poznati sportski menadžer Zoran Stojadinović.

 

Ovaj drugi, kaže kako je smešno i tužno da Zvezda toliko dugo nema sportskog direktora i tvrdi da je predsednik Vladan Lukić doveo veliki broj igrača od kojih samo dvojica imaju kvalitet za nekadašnjeg evropskog šampiona.

 

„Pričalo se o tome da dođem na funkciju sportskog direktora, ali onda se stalo s tom pričom, a ja ne želim da je potenciram, jer od mene nije ni krenula inicijativa. Samo mogu da kažem kako nije baš normalno da klub kao što je Zvezda toliko dugo nema sportskog direktora.

 

Kad se bavite transferima fudbalera bitna su samo dva kriterijuma: procenjivanje igrača i donošenje odluka. Predsednik Vladan Lukić je angažovao 60 igrača, a tvrdim da 58 nema kvalitet za Zvezdu“, kaže Stojadinović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Od 60 igrača Lukić pogodio samo dvojicu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter