0
Evrokupovi

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju ekipu Nefčija u 1. kolu grupe H Lige Evrope, a trener Vladimir Vermezović se nada da su gosti nešto naučili trenirajući na stadionu večitog rivala

Nek Azeri uzmu pelcer od Zvezde

Objavljeno: 19.09.12 u 14:08

Gospodine đenerale, sećate se da Vi mene oboriste na ispitu zbog Drine? Ja sam rekao da će Austrougarska udariti preko Drine, tu je najpovoljnije… Sećate se?
-Sećam se, pa šta?
-Pa eto, oni stvarno udariše preko Drine.
-Pa eto, proći će i oni kao ti na ispitu.

Po mom mišljenju ovo je najbolji dijalog iz filma Marš na Drinu, a izjava trenera Partizana Vladimira Vermezovića pred početak meča s Nefčijem u okviru 1. kola grupe H Lige Evrope, mnogo me podseća na ovaj razgovor.

Možda sam ja lud, ali mene Vermezov odgovor na pitanje šta misli o tome što su Azeri trenirali na stadionu Crvene zvezde, asocira na gorepomenuti dijalog. Čika Crni je jasno poručio:

– Ne smeta mi što su trenirali na Marakani, nadam se da su od crveno-belih uzeli pelcer i da će proći kao oni.

Uz to treba imati na umu da je golman Saša Stamenković, koji je nekada branio u Crvenoj zvezdi, a sada stoji na golu Nefčija, do sada je odigrao sedam mečeva protiv Partizana i izgubio je šest mečeva, a primio čak 17 golova.

Dakle, Vermezovom terminologijom, mogao bi i on da prenese pelcer prvotimcima Nefčija.

Druga zanimljiva stvar na konferenciji bilo je pitanje azerbejdžanskih novinara koji su Vermeza pitali šta misli o borbi Partizana i Nefčija za 3. mesto, a on im je rutinski odgovorio:

– Ne znam, mi se borimo za prvo mesto!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter