0
Domaći fudbal

Miho, nisi me shvatio

Objavljeno: 19.09.12 u 10:44

Igrali su nekada zajedno u Zvezdi, bili dobri prijatelji, a sad je krenulo prepucavanje preko novina i to ne o fudbalskom, odnosno trenerskom znanju, već na nacionalnoj osnovi.

 

Naravno reč je o Robertu Prosinečkom i Siniši Mihajloviću. Celu priču manje-više znate, ali da je skratim u jednu rečenicu. Robi je dao otkaz u Zvezdi i vratio se u Hrvatsku, gde je izjavio kako „Hrvatska ima bolji tim od Srbije“, na šta je Miha odgovorio kako su „Hrvati hrabri samo kad odu u zvoju zemlju i da to nije smeo da kaže dok je bio na Marakani“.

 

Priča ima svoj nastavak, sad Robi odgovara Mihi. „Siniša Mihajlović očigledno nije shvatio šta sam rekao. Trebalo je bolje da pročita moje reči, pa tek posle toga da se upušta u komentare. Rekao sam da je njemu teže nego selektoru Hrvatske Igoru Štimcu. Srbija je u procesu stvaranja reprezentacije, dok Hrvatska ima formiran tim, budući da su igrači na okupu već šest godina. Iste reči sam govorio i dok sam boravio u Beogradu, baš kao kad sam za Dnevnik HRT rekao kako je Zvezda najveći tim na ovim prostorima i klub za koji ću uvek navijati. Pričam šta mislim i nemam problem da to i činim i dalje, ako me Miha nije razumeo jebi ga, šta da radim“, rekao je Prosinečki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter