0
Evropske lige

Kad plavci udare na staru damu

Objavljeno: 19.09.12 u 10:05

Večeras se igraju prva dva meča u grupi E, a derbi se igra na Stamford Bridžu, gde aktuelni šampion Evrope Čelsi dočekuje povratnika u elitu ekipu Juventusa. Očekuje nas još jedan spektakl nadamo se, kakav su priredili u utorak Real i Siti. Stara dama stiže u London posle neverovatne serije bez poraza u Seriji A i novog trijumfa i preokreta, a Mirko Vučinić je najavio da se neće uplašiti Čelsija. Nemaju ni razloga, jer su Juventus.

 

Antonio Konte ni u LŠ ne može da vodi ekipu, pa će Karera biti na klupi i sigurno izvesti najjači sastav koji bude mogao, ali verovatno samo sa jednim špicem i to Vučinićem uz pojačan vezni red, gde će se verovatno svi ubacivati po potrebi napred.

 

Čelsijev sastav gotovo da svako sada može da pogodi, Mata će se vratiti u tim i sa Azarom i Toresom predstavljati najveću pretnju Bufonu.

 

Iza njih trojce trio veznjaka Ramires, Mikel i Lampard i videćemo samo da li će pozadi igrati standardna četvrka Kol – Teri – Luiz – Ivanović. U svakom slučaju nas očekuje spektakularan meč.

 

U drugom susretu grupe E brazlisko-ukrajinska kombinacija iz Šahtjora ne bi smela da ima problema na svojoj Donbas areni protiv danskog prvaka Nordsaelanda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter