1
Evrokupovi

Matija Nastasić debitovao za Mančester Siti i to protiv Reala u Madridu

Debi protiv Reala!

Objavljeno: 19.09.12 u 17:03

Da se snovi ispunjavaju reći će vam i Matija Nastaić mladi fudbaler iz naše zemlje. Posle debija za najjaču selekciju Srbije, Matija je odigrao i svoj prvi meč za Mančester Siti.

Reprezentativac Srbije dobio je priliku od početka utakmice i uz iskusnog Belgijanca Vensana Kompanija činio bedem „građana“. Matija je solidno odigrao utakmicu, u nekim momentima se videlo malo treme, ali ne treba zaboraviti da ovaj momak ima samo 19 godina. Imao je Siti priliku da odnese tri boda u Englesku, ali na žalost po Nastasića i njegov tim Real je trijumfovao u poslednjim trenucima meča.

„Zadovoljan sam. Bila je ovo moja prva utakmica u Ligi šampiona i nadam se da ću nastaviti ovako“, izjavio je Nastasić posle meča.

Mladi defanzivac je rekao da se osećao dobro i da se nije uplašio kada je saznao da će biti u startnoj postavi, ali da žali zbog rezultata, odnosno poraza.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Debi protiv Reala! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Outstanding post, I believe people should learn a lot from this web blog its really user pleasant. So much great info on here .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter