0
Evropske lige

Galata bez sreće na Teatru snova, Braga očajna na svom terenu

Đavoli sigurni, senzacionalni Kluž

Objavljeno: 19.09.12 u 22:43

Mančester Juanjted je potpuno očekivano savladao Galatasaraj, a ser Aleks Ferguson je odlučio da se ne šali ove sezone, pa je na teren poslao najjači tim: De Hea; Rafael, Evans, Vidić, Evra; Karik, Skols, Valensija, Nani, Kagava; Van Persi.
Crveni đavoli su poveli na samom startu meča, Van persi je započeo akciju, dodao Kariku, koji je odigrao dupli pas sa Kagavom i postigao gol. Ali Galatasaraj je odigrao sjajno prvo poluvreme, napadao je, imao šanse, pogodio i stativu i prečku, ali sreća nije bila njihov saveznik. Na startu drugog poluvremena penal je dosuđen za Junajted, nakon što je oboren Rafael, a Nani je stavio loptu na belu tačku, ali je loše šutirao… Ostalo je 1:0. A onda luda, luda sreća za đavole. Altintop pogađa okvir gola još jednom u 57. minutu, a u 72. De Hea dva puta brani 1 na 1 Jilmazu. To je maltene bila poslednja šansa za Galatu, koji nije imao sreće da dođe bar do boda na Old Trafordu.
Kluž je u kvalifikacijama iznenadio Bazel i prošao u grupnu fazu, a to kao da nije bila dovoljna opomena ekipi Brage koja ih je dočekala u meču 1. kola. Kluž je u prvom poluvremenu poveo sa 2:0, a oba gola postigao je Brazilac Rafael Bastos. Tim rezultatom je i završen meč, pošto Braga nije uspela čak ni da smanji vođstvo sjajnog Kluža!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter