0
Domaći fudbal

Stameni zna šta ih čeka

Objavljeno: 18.09.12 u 17:26

Saša Stamenković, zna kakva je atmosfera u Humskoj, zna da će navijači Partizana napraviti sjajnu atmosferu, a upravo taj segment mogao bi da presudi u duelu crno-belih i njegovog Nefčija.

 

Nekadašnji golman Crvene zvezde priznao je azerbejdžanskim medijima da njega i njegove saigrače očekuje teško gostovanje u Beogradu, ali je na kraju istakao kako veruje da će se iz Srbije vratiti sa sva tri boda.

 

„Uvek je lepo vratiti se kući. Protiv Partizana će biti teško, ali nemamo čega da se plašimo. Verujem u kvalitet ovog tima Nefčija i spreman sam da psihički izdržim sve.

 

O Partizanu znam gotovo sve, veoma su jaki i igraju veoma brzo. Naravno, njihov glavni adut na ovom meču biće navijači, koji će sigurno napuniti stadion i stvoriti sjajnu atmosferu.

 

Grobari će od početka do kraja utakmice nositi ekipu, a znam kako to izgleda. Takođe, stil igre treba prilagoditi vremesnkim uslovima, jer mi na kraju u ovom meču želimo pobedu“, rekao je Stamenković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter