0
Evropske lige

Povratak svetaca

Objavljeno: 18.09.12 u 08:21

Danas startuje Liga šampiona, a u grupi A se sastaju PSŽ – Dinamo Kijev i Dinamo Zagreb – Porto. Da li je potrebno da izdvojimo favorite na ova dva meča?

 

PSŽ je uložio ogroman novac ovog leta u pojačanja, baš kao i prošlog, pa su u Francuskoj glavni favoriti za osvajanje titule, a u ovoj grupi su kandidati za prvo mesto. Vratili su se u najelitnije takmičenje posle osam godina odsustva, a sa Karlom Anćelotijem na klupi i Silvom, Pastoreom, Lavecijem, Silvom, Motom i ostalima na terenu ne bi smeli da imaju problema čak ni protiv Dinama iz Kijeva. Jedina prednost koju Ukrajinci ovde imaju jeste iskustvo u igranju LŠ u odnosu na PSŽ, ali samo kada je klub u pitanju…

 

U drugom meču na Maksimiru Dinamo, ali Zagrebački, dočekuje ekipu Porta. Posle katastrofalnog izdanja modrih prošle godine Mamić želi da popravi utisak, ali je malo verovatno da će to uspeti da učini. Porto je apsolutni favorit na ovom meču i pored odlaska Hulka, jer i sami znate da oni Brazilc ane bi prodali a da prethodno nisu doveli zamenu. Obratite pažnju na Džeksona Martineza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter