0
Fudbal

Prokletstvo San Sira se nastavlja, Španci rasturili Zenit

Očajni Milan, strašna Malaga

Objavljeno: 18.09.12 u 23:02

U grupi C Malaga je sjajno odigrala protiv Zenita i pobedila na svom debiju u Ligi šampiona sa 3:0, a Milan opet nije uspeo da psotigne gol na San Siru, ali ga makar nisu ni primili protiv Anderlehta.
Malaga je debitovala u Ligi šampiona, a Manuel Pelegrini je postavio sjajnu taktiku protiv Zenita i razbio tim Lućijana Spaletija sa 3:0! Sve je maltene bilo gotovo posle 13. minutu pošto su dva prelepa gola postigli Isko (3. minut) i zatim veliko pojačanje španskog tima Havijer Saviola. Isko je golom završio ovaj meč i postavio konačnih 3:0 u 76. minutu. Opet se pokazala stara boljka zenita koji je pao čim je primio gol, a ovoga puta je to bilo vrlo rano. Inače, od prvog minta je za Zenit igrao Aleksandar Luković.
U drugom meču su remizirali i to bez golova Milan i Anderleht, tako da se prokletstvo San Sira nastavlja za rosonere. Nedospustivo je za klub kakav je Milan da na tri meča na svom terenu ne da gol, a pritom igra protiv Sampdorije, Atalante i sada Anderlehta. Pokušavao je Alegri sve, uveo sa klupe i El Šaravija i Konstanta, ali uzalud je sve bilo. Milan jeste imao više šuteva, ali kao da je neko začarao mreže na ovom stadionu, bar a rosonere. Sada je samo pitanje da li će Alegri „preživeti“ i ovaj neuspeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter