0
Evropske lige

Monpelje se brane od udara topa

Objavljeno: 18.09.12 u 08:27

U grupi B Lige šampiona izraziti favorit za prvo mesto je Arsenal, a tobdžije u 1. kolu gostuju Monpelejeu koji je katastrofalno započeo sezonu i sada se trener i mnogi igrači ovog kluba plaše da će doživeti debakl na startu. Arsenal s druge strane igra sjajno, dali su šest komada Sautemptonu za vikend i Venger želi da nastavi u istom ritmu i pokaže svima da mu ne nedostaju Van Persi i Song.

 

Monpelje zaista ima težak zadatak ispred sebe, jer nisu nadomestili odlazak Žirua, koji je prešao upravo u Arsenal i videćemo da li će sjajni napadač debitovati u LŠ upravo pred svojim bivšim navijačima i ko zna, možda, postići prvi gol.

 

Olimpijakos je ponovo u najelitnijem klupskom takmičenju i klub iz Pireja ove sezone želi da prođe dalje. Ali to će biti veoma teško, jer su ponovo u grupi sa Arsenalom i jednim nemačkim i francuskim klubom. Prošle sezone su ih Nemci i Francuzi nasankali (Dortmund i Marsej), a sada u 1. kolu Olimpijakos dočekuje Šalke.

 

Tim iz Gelzenkirhena ima ozbiljnu ekipu i želi da i ove sezone ode u nokaut fazu. Jedno je sigurno za ovaj meč, a to je da će atmosfera na stadionu u Pireju biti sjajna, a ko će pobediti niko ne može da predvidi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter