0
Evropske lige

Milan razbija prokletstvo

Objavljeno: 18.09.12 u 09:08

U grupi C su danas na programu mečevi Milan – Anderleht i Malaga – Zenit. Postavljaju se dva pitanja, može li Milan konačno da pobedi kod kuće i može li Malaga na debiju do tri boda protiv Rusa?

 

Milan je kardinalno započeo sezonu i doživeo dav poraza u tri meča u Seriji A, oba na San Siru i oba sa po 1:0 (od Sampdorije i Atalante). Sada dočekuju šampiona Belgije Anderleht u 1. kolu Lige šampiona i nezadovoljni navijači će napraviti haos ako njihov tim ne pobedi. Alegriju se ozbiljno drma klupa, a Pipo Inzagi stoji negde iza i čeka.

 

Anderleht će biti bez Milana Jovanovića, ali je trener Van den Brom odmorio dosta igrača za ovaj meč – Embokanija, Kujatea, Safarija… Milan pod hitno mora da popravi formu i nađe rešenja za pozicije koje su pokrivali Silva i Ibrahimović…

 

U drugom meču grupe B debitant Malaga dočekuje ruski Zenit. Tim Lućijana Spaletija je pao u formi i u prošlom kolu šampionata Rusije je izgubio kod kuće od Tereka sa 2:0. Malaga se nada da će uspeti da iskoristi pad forme ruskog šampiona i da će sa sjajnim Saviolom, Hoakinom, Iskom i ostalima doći do tri boda. Malaga je u ovom trenutku u boljoj formi, ali Zenit ima izuzetno jak i uigran tim, tako da će ovo biti izuzetno zanimljiv duel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter