0
Evrokupovi

Fantastičan meč na Bernabeu, Real ipak pobedio, Levandovski spasio Dortmund

Kralj Ronaldo kaznio građane

Objavljeno: 18.09.12 u 22:55

Grupa smrti! Kakva dva meča smo videli u grupi D! Madridski Real je uspeo da preokrene protiv Sitija na Bernabeu i slavi sa 3:2, dok je Dortmund tek u 87. minutu došao do pobede protiv Ajaksa!
Kakav meč su odigrali Real i Mančester Siti. Murinjo je promenio sastav u odnosu na meč sa Seviljom, u prvoj postavi su bili Rafael Varan i Majkl Esijen, dok je s druge strane Manćini počeo iznenađujuće otvoreno sa Balotelijem i Tevezom napred i iza njih Silvom i Nasrijem, a od prvog minuta igrali su Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić. Ali Real je bio bolji, ofanzivniji, stvarao šanse, međutim nisu uspeli da postignu gol. Na poluvreme se otišlo bez golova, a onda u igru ulazi Edin Džeko. Sjajna kontra, koju je povukao fenomenalni Jaja Ture i prosledio loptu „bosanskom dijamantu“ koji je savladao Kasiljasa u 69. minutu. Real je nastavio da igra ofanzivno, a izjednačili su preko Marsela u 76. Devet minuta kasnije gol postiže sjajni Aleksandar Kolarov, koji je ubacio loptu sa desne strane koju niko nije zakačio i ona je završila u mreži. Ali samo nešto više od 60 sekundi je trebalo Realu da izjednači preko Benzeme, koji je iskoristio to što je za nanosekundu zakasnio da ga pokrije Nastasić. A u 90. minutu šok za građane kao i uvek kada se suprotstave kralju. Kristijano Ronaldo donosi trijumf ekipi Žozea Murinja, a gol ide na dušu i golmana Harta, pošto mu je Portugalac dao gol iz gotovo nemoguće situacije.I da, Ronado se radovao golu!
Dortmund je u drugom meču u grupi D jedva savladao Ajaks i to golom Roberta Levandovskog u 87. minutu. Pre toga je Dortmund mogao da dođe do vođstva u više navrata, a Humels je promašio penal u 57. minutu.

GRUPA D 1.kolo
Real Madrid – Mančester Siti 3:2 (Marselo 76, Benzema 87, Ronaldo 90 – Džeko 69, Kolarov 85)
Dortmund – Ajaks 1:0 (Levandovski 87)
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter